About

Добър ден на всички, които са попаднали на личната ми страничка, аз съм Данаил Дончев, но тъй като адреса за danaildonchev беше зает, трябваше да си направя нещо по-различно, реших да бъда консервативен и просто добавих фамилното си име- Петров!

Накратко за моята особа- занимавам се със seo оптимизация, изработка на сайтове, създаване на блогове, онлайн и офлайн маркетинг. Интерсувам се от икономика и бизнес.

През свободното си време обичам да играя футбол и да слушам музика. Любимите ми футболни отбори са Левски София, Байерн Мюнхен от Германия, Валядолид от Испания, Олимпиакос от Гърция и Розенборг от Норвегия. Напоследък се радвам искрено и на успехите на лудогорци в евротурните, където записаха славни страници в историята на българския футбол.

Музикалните ми предпочитания са най-разнообразни. Като започнем от рок- Iron Maiden и други динозаври от 70-те и 80-те, като преминем през Куинс и стигнем до Лени Кравиц, който е любимия ми изпълнител в момента. Поп-фолк, турбо-фолк, чалга, кючек- НЕ харесвам 🙂

Leave a comment